Modulaarinen arkkitehtuuri ja design

Southwest Houses -malliston lähtökohtana on joustavat ja oivaltavat tilaratkaisut. Pystymme toteuttamaan erilaisia kokonaisuuksia erilaisiin tarpeisiin yhdistelemällä moduuleja toisiinsa.

Modulaarisuus

Southwest Houses -malliston lähtökohtana on joustavat ja oivaltavat tilaratkaisut. Pystymme toteuttamaan hyvin erilaisia tilaratkaisuja eri tarpeisiin yhdistelemällä eri moduleja toisiinsa.

OMILLA VALINNOILLA PAREMPAA HUOMISTA

Vähemmän hävikkiä

Modulaarisuus tuo tehokkuutta suunnitteluun, talotehtaalle ja työmaalle. Hävikkiä syntyy vähemmän, kun pystytään optimoimaan puutavaran käyttö paremmin ja rakentaminen on tehokkaampaa. Modulaarisen malliston avulla vaihtoehdot ovat monipuoliset ja kokonaisuuksista saadaan persoonallisia. Pystymme ottamaan huomioon tontin sanelemat ehdot ja luomaan esim. yksityisyyttä malliston joustavuuden ansiosta.

Monet mahdollisuudet tilasuunnitteluun

Mikä on modulaarisuus?

Modulaarisuus on erikokoisia ”tilapalikoita”, joita hyväksikäyttäen suunnitellaan kokonaisuuksia. Isoin moduuli voi yksin riittää, jolloin variaatioita voidaan luoda mm. sisätilojen suunnittelulla, huonemäärällä, terasseilla ja katon muodon avulla.

Miksi modulaarisuus?

Pystyt itse vaikuttamaan pohjaratkaisuun. Saat omiin tarpeisiisi sopivan kodin, joka on tiloiltaan joustava. Modulaarisuuden avulla voidaan huomioida myös tontin asettamat vaatimukset. 

Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää modulaarisesta ratkaisusta?

Tiimimme kertoo mielellään lisää. Jätä siis yhteystietosi lomakkeella, niin olemme yhteydessä!

Jätä yhteystiedot täältä