Southwest Houses tarina

Tarina alkoi ennen kuin päähenkilöt sitä itse tiesivätkään. Neljä polkua kohtasivat asuntomessujen merkeissä vuonna 2022 tammikuussa.

Southwest Houses tarina

Tarina alkoi ennen kuin päähenkilöt sitä itse tiesivätkään. Neljä polkua kohtasivat asuntomessujen merkeissä vuonna 2022 tammikuussa.

Tarinamme alku

Yritysideasta toimintaan

Roolit projektissa olivat hyvin erilaiset: Jussi oli asiakas, Vesa toimi sähkösuunnittelijana ollen myös itse työmaalla, Maarit toimi sisustussuunnittelijana ja yhteyshenkilönä tavarantoimittajiin ja Lassi toimi projektin johdossa. Kun asuntomessut päättyivät, neljän erillistalon taloyhtiö oli vielä pahasti kesken, kun rakentaja teki konkurssin. 
 
Jussi oli saanut yritysidean ja halusi tähän mukaan muutaman projektissa mukana olleen henkilön (edellä mainitut Vesa, Lassi ja Maarit), joiden kanssa voisi ensin saattaa asuntomessukohde Lounakallion rakentamisen loppuun ja sen jälkeen kehittää ekologista puurakentamista asumisen tarpeisiin. Asiat etenivät keskustellen nopeasti, kun huomasimme olevamme innostuneita samankaltaisista asioista aiheen ympärillä. Arkkitehtuuri, asioiden ja prosessien kehittäminen sekä uudet innovaatiot siivittivät keskustelujamme ja yritys perustettiin reilussa viikossa. 
monipuolisilla vahvuuksilla höystetyt palvelut

Intohimona perinteitä kunnioittava, moderni puuarkkitehtuuri

Meillä osakkailla on omat vahvuutemme, joita pystymme hyödyntämään monipuolisesti kehittäessämme palveluitamme. Voisi sanoa, että intohimomme on perinteitä kunnioittava, innovaatioita hyödyntävä moderni puuarkkitehtuuri, joka mahdollistaa terveellisen ja ekologisen asumisen. Puhumme modulaarisesta arkkitehtuurista, jolloin tilat saadaan joustaviksi ja talot saadaan istumaan ympäröivään maastoon.

Täysin puiset pre cut talot eristetään tiiviisti puukuitueristeellä ilman muoveja, jolloin vesihöyryn diffuusio mahdollistuu. Fiksut energiaratkaisut ja muu talotekniikka sekä laadukkaat sisustusratkaisut täydentävät kokonaisuuden, jonka uskomme miellyttävän laatutietoista ja vastuullista kuluttajaa. Suunnittelemme ja kehitämme taloja toimiviksi kodeiksi. Tiedämme, että hyviin tuloksiin päästään vain hyvien kumppaneiden kanssa. Southwest Houses Oy:llä on parhaat kumppanit mukana matkassa. 

Tutustu Southwest Houses -konseptiimme 

Muoviton runko

lue lisää

Muunneltava pohjaratkaisu

lue lisää

Aurinkokatto ja energiaratkaisut

lue lisää

Valmiit sisustustyylit

lue lisää
Ota yhteyttä

Haluaisitko kuulla lisää Southwest Houses palveluista?

Tiimimme kertoo mielellään lisää. Jätä siis yhteystietosi lomakkeella, niin olemme yhteydessä!

Jätä yhteystiedot täältä